Over 16,537,423 people are on fubar.
What are you waiting for?

fan-icon bling-icon send-drink-icon poke-icon pm-icon
Buzz:
dry
Fame:
Points: 1,287

Stats for May 11

view all
Rates Views Tooltips
0 0 0 0

Mothers Day Stats: Given

Tro Bouquet Pong Wilted Rose
0 0 0 0 0
4
12
Completed Points

Check out all the cool sh*t in the bling shop.
.
Be the first to give a fubar gift! Click here
52 Year Old · Female · From Cleveland, TN · Invited by: Angie · Joined on August 21, 2006 · Born on September 2nd
17
52 Year Old · Female · From Cleveland, TN · Invited by: Angie · Joined on August 21, 2006 · Born on September 2nd
17

SO YOU WANNA KNOW ABOUT ME HUH? WELL, YOU CAN ALL SEE MY PIX, SO NO SUPRISE THERE, I HAVE TWO KIDS, A DAUGHTER, JAMEE, 18, AND A SON, DRAKE, HE'S 15. THINGS I LIKE TO DO, I LIKE TO GO BOWLING, CAMPING, LOVE TO GO TO THE CLEVELAND SPEEDWAY WHEN I CAN TO WATCH MY NEPHEW, BRANDON RACE. (#1) I LOVE HEAVY METAL MUSIC, ALL METAL, LIKE SOME COUNTRY, STILL HOOKED ON THE 80S MUSIC TOO. DON'T LIKE RAP, CAN'T SPELL CRAP WITHOUT RAP!! UM, I WORK DURING THE DAY, SO I HAVE TO GET BACK TO YOU. I LIKE TO HANG AROUND THE HOUSE WHEN I AM NOT AT WORK, AND I ENJOY SPENDING TIME WITH MY FAMILY. I LOVE NASCAR, (#3 FOREVER), AND I LOVE UFC!!! I AM STILL GETTING TO KNOW ALL THIS STUFF ON HERE, SO BE PATIENT WITH ME, IF ANYONE WANTS TO ADD ME, ADD ME. I AM STILL FIGURIN' ON ALL THAT TOO. OK, SO I CAN'T THINK OF WHAT ELSE TO WRITE RIGHT NOW, SO.......... GOOD-BYE!! SOMETHING ELSE, THE PICTURE ON MY BACKGROUND IS A PIC OF ME AND MY COUSIN, JUSTIN. HE PASSED AWAY THIS PAST JULY, BY HIS OWN DOING. BLACK LABEL SOCIETY, AS WELL AS BLUE OCTOBER SONGS ARE DEDICATED TO THE MEMORY OF JUSTIN. HE WAS A GREAT PERSON, AND I WILL MISS HIM TERRIBLY.SO JUSTIN, I LOVE YOU, WHY DID YOU HAVE TO DO THIS TO YOURSELF? IN THIS RIVER, AIN'T NO COMIN' BACK MAN. WHY WHY WHY??

52 Year Old · Female · From Cleveland, TN · Invited by: Angie · Joined on August 21, 2006 · Born on September 2nd
Interests
Hosted by Sparkle Tags I LOVE NASCAR, (ALL RACING GENERALLY), LOVE TO BOWL, CAMP, HIKING, FISHING, ANYTHING OUTDOORS, SEEING HOW I CAN'T GET ANY OF THESE FRICKIN VIDEOS TO LOAD, I LIKE THE ULTIMATE FIGHTER, LOVE HORROR FLICKS, LIKE I SAID B4, LOVE HEAVY METAL MUSIC, YOU KNOW, MANSON, OZZY, ZOMBIE. ALONG THOSE LINES, BUT I LIKE COUNTRY TOO, DON'T GET ME WRONG. BUT, RATHER HAVE IT LOAD AND HEAVY!! HELL, IF IT DON'T INVOLVE GETTING MYSELF KILLED, IT IS MY GENERAL INTEREST. HA, C-YA!!
Music
.cink{font-size:10px;font-family:tahoma;color:a9a9a9;font-weight:normal;text-decoration:none;}In This River Video - Black Label Society lyricsBlack Label Society Music Video CodesMusic Video Codes by VideoCure.com .cink{font-size:10px;font-family:tahoma;color:a9a9a9;font-weight:normal;text-decoration:none;}Hate Me Video - Blue October lyricsBlue October Music Video CodesMusic Video Codes by VideoCure.com .cink{font-size:10px;font-family:tahoma;color:a9a9a9;font-weight:normal;text-decoration:none;}How Do You Get That Lonely Video - Blaine Larsen lyricsBlaine Larsen Music Video CodesMusic Video Codes by VideoCure.com .cink{font-size:10px;font-family:tahoma;color:a9a9a9;font-weight:normal;text-decoration:none;}Coming Undone Video - Korn lyricsKorn Music Video CodesMusic Video Codes by VideoCure.com .cink{font-size:10px;font-family:tahoma;color:a9a9a9;font-weight:normal;text-decoration:none;}Turn The Page Video - Metallica lyricsMetallica Music Video CodesMusic Video Codes by VideoCure.com

Activity Feed

Activity Stats
Profiles
Liked
Profiles
Rated
Blasts
Liked
Photos
Liked
0000
This member is viewable by:everyone
user.php' rendered in 0.29 seconds on machine '193'.