Over 16,536,390 people are on fubar.
What are you waiting for?

fan-icon bling-icon send-drink-icon poke-icon pm-icon
Buzz:
dry
Fame:
Points: 841,272

Stats for May 8

view all
Rates Views Tooltips
0 0 1 0

Mothers Day Stats: Given

Jennifer Bouquet Pong Wilted Rose
0 0 0 0 0
10
30
Completed Points

Check out all the cool sh*t in the bling shop.
Female · From Muncie, IN · Joined on August 29, 2006 · Born on October 14th
17
Female · From Muncie, IN · Joined on August 29, 2006 · Born on October 14th
17

WELL I HAVE LONG BROWNISH WITH A RED TONE HAIR, AND HAZEL EYES, I STAND AROUND 5'6" TALL, I WEIGHT AROUND 130. I HAVE 3 OLDER BROTHER WHO THOUGHT ME HOW TO TAKE CARE OF MYSELF. I AM A PEOPLE PERSON, I HAVE NEVER MET A STRANGER. glitter-graphics.comI AM VERY OUT GOING PERSON , I LOVE TO KEEP ON THE MOVE IF YOU NO WHAT I MEAN. ALWAS DOING SOMETHING OUT DOORS WHETHER IT BE GOING TO THE BEACH OR SLEDDING IN THE SNOW.. I LOVE TO GO HIKING IN THE FALL TO SEE THE LEAVES CXHANGING. I LOVE TO GO CAMPING AND FISHING.. I ALSO LOVE TO GO OUT DANCING AND PARTING WITH MY FRIENDS ..

Female · From Muncie, IN · Joined on August 29, 2006 · Born on October 14th
Interests
Cool Graphics Comments Comment Codes Myspace Code Generators Layouts WELL I LIKE TO HANG OUT WITH MY FRIENDS GO TO THE MOVIES, SWIMMING, BOATING, SLEDING, BIKE RIDING, HIKING, GO OUT TO THE CLUBS TILL THEY CLOSE.. THE TYPE OF MOVIES I LIKE ARE MOSTLY HORRER, SCI FI AND ACTION.. I LOVE TO READ WHEN I GET CHANCE MOSTLY IN THE WINTER TIME IN FRONT OF A ROARING FIRE PLACE. Guy Stuff Graphics General Comment Codes Myspace Code Generators Layouts I DONT WATCH MUCH TV JUST THE MUSIC STATION ONCE IN AWHILE. Cool Graphics General Comment Codes Myspace Code Generators Layouts
Music
I LOVE TO LISTEN TO COUNTRY WHEN I AM FEELING THE BLUES, HEAVY METAL WHEN I WANT TO GET WILD AND PARTY, AND OF COURSE HIP HOP WHEN I WANT TO DANCE..

Activity Feed

Activity Stats
Profiles
Liked
Profiles
Rated
Blasts
Liked
Photos
Liked
0000
This member is viewable by:everyone
user.php' rendered in 0.2161 seconds on machine '195'.